Archiwum

Płyty główne SAPPHIRE obsługują najnowszą wersję procesorów AMD Phenom

Firma SAPPHIRE Technology z przyjemnością informuje, że najnowsze płyty główne SAPPHIRE w pełni obsługują zaprezentowane w ostatnich dniach procesory firmy AMD. Procesory Phenom™ – modele 9750 i 9850 – należą do segmentu high-end i charakteryzują się współczynnikiem wydzielanego ciepła wynoszącym 125 W. Firma SAPPHIRE posiada w swojej ofercie płyty główne z każdego segmentu, współpracujące z tymi procesorami: poczynając od produktu z najwyższej półki – PURE CrossFireX 790FX, poprzez segment mainstream – płytę PURE CrossFireX 770 z obsługą technologii CrossFire, aż po płytę formatu microATX, z obsługą Hybrid CrossFire i zintegrowaną kartą graficzną – Hybrid CrossFire 780G.

Płyty główne Hybrid CrossFire 780G i PURE CrossFireX 790FX wymagają aktualizacji BIOS-a w celu prawidłowego rozpoznawania nowych procesorów. Odpowiednie pliki zostały umieszczone w sekcji sterowników na stronie internetowej firmy SAPPHIRE:

Kontakt prasowy :

Piotr Sarota
konsultant public relations

SAROTA PR
Tel.: +48 12 684 12 68
Email: piotr(at)sarota.pl

O firmie Sapphire

Sapphire jest pionierem w nowej erze gier i cyfrowej rozrywki. Oferuje przełomowe rozwiązania w środowisku, które podlega ciągłym zmianom i szybkiej ewolucji. Od ponad dziesięciu lat Sapphire jest zaangażowany w dostarczanie produktów wyposażonych w największą możliwą ilość funkcji i doskonale opracowanych pod względem technicznym. Ze względu na trwałe dążenie Sapphire do uzyskiwania doskonałości każdego z produktów, wszystkie fabryki pracują w oparciu o certyfikaty ISO9001 i ISO14001.

Sapphire od samego początku jest kluczowym dostawcą kart graficznych AMD (dawniej ATI), projektując, wytwarzając oraz sprzedając ich pełną gamę. Sapphire umacnia również swoją pozycję, jako dostawca płyt głównych dla Klientów wymagających od zakupionych produktów najwyższej wydajności i stabilności.

Wszystkie produkty Sapphire produkowane są w 100% zgodnie z wymaganiami produkcyjnymi AMD. Nasza miesięczna produkcja kart graficznych sięga poziomu 1,8 mln sztuk, tym samym nasze fabryki są największym producentem kart AMD.

Sapphire zapewnia swoim Klientom produkty o nieskazitelnej jakości oraz wydajności, zapewniając pełną satysfakcję i radość z użytkowania.